Известување

Печати PDF

Почитувани,


Со особена чест  и задоволство ве информираме дека Институтот за брак, семејство и системска пракса-Алтернатива е домакин на 7-та средба на Европските Тренинг Институти за семејна терапија  при ЕФТА (Европската Асоцијација за семејна терапија).


Ова е единствена можност и прва од ваков вид во поширокиот регион на која се очекува учество на врвни европски и свестки тренери и доајени во психотерапијата воопшто, кои преку организирани работилници на креативен начин ке го пренесат своето искуство и ке не запознаат со својата и работата на нивните тимови.


Место на одржување: Хотел Метропол, Охрид


Датум:                            21 - 23 Септември 2012


Контактирајте не.

Macedonian Albanian Bulgarian Croatian Czech Dutch English French German Greek Hungarian Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
DR. MONY ELCAIM 10 Септември 2012, 16.50
DR. MONY ELCAIM
EDITH GOLDBETER MERINFELD, 08 Септември 2012, 13.22
EDITH GOLDBETER MERINFELD,
Kyriaki Polychroni 08 Септември 2012, 12.46
 Kyriaki Polychroni
Известување 17 Април 2012, 13.00
Известување
Почитувани, Со особена чест  и задоволство ве информираме дека Институтот за брак, семејство и
ИНФОРМАЦИЈА 06 Април 2012, 16.38
ИНФОРМАЦИЈА