Зошто да се едуцирате?

Печати PDF

Постојат бројни и значајни причини поради кои вреди да се едуцирате во областа на семејна и системска психотерапија:

  • Го проширувате репертоарот на професионални знаења и вештини 
  • Го збогатувате професионалното и личното искуство
  • Го зголемувате степенот на персонална, семејна и стручна компетентност
  • Низ работа на себе стекнувате нови сознанија за себе и сопственото семејство
  • Стекнувате искуства за тимска и групна работа
  • Стекнувате знаења, вештини и искуства за советодавна и психотерапевска работа


Macedonian Albanian Bulgarian Croatian Czech Dutch English French German Greek Hungarian Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
DR. MONY ELCAIM 10 Септември 2012, 16.50
DR. MONY ELCAIM
EDITH GOLDBETER MERINFELD, 08 Септември 2012, 13.22
EDITH GOLDBETER MERINFELD,
Kyriaki Polychroni 08 Септември 2012, 12.46
 Kyriaki Polychroni
Известување 17 Април 2012, 13.00
Известување
Почитувани, Со особена чест и задоволство ве информираме дека Институтот за брак, семејство и
ИНФОРМАЦИЈА 06 Април 2012, 16.38
ИНФОРМАЦИЈА