Колку трае едукацијата?

Печати PDF

Едукацијата од семејна и системска психотерапија во Скопје трае 4 години, со вкупно 1.500 едукативни часа, следејќи ги критериумите на ЕАП (Европската Асоцијација за Психотерапија) и ЕФТА-ТИЦ (Комората на тренинг институти при Европската Асоцијација за Семејна Терапија).

Macedonian Albanian Bulgarian Croatian Czech Dutch English French German Greek Hungarian Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
DR. MONY ELCAIM 10 Септември 2012, 16.50
DR. MONY ELCAIM
EDITH GOLDBETER MERINFELD, 08 Септември 2012, 13.22
EDITH GOLDBETER MERINFELD,
Kyriaki Polychroni 08 Септември 2012, 12.46
 Kyriaki Polychroni
Известување 17 Април 2012, 13.00
Известување
Почитувани, Со особена чест и задоволство ве информираме дека Институтот за брак, семејство и
ИНФОРМАЦИЈА 06 Април 2012, 16.38
ИНФОРМАЦИЈА