Кој може да се едуцира?

Печати PDF

Во едукацијата можат да се вклучат лица со универзитетска диплома од:

  • Медицинскиот факултет: психијатри, доктори на специјализација по психијатрија и др. специјалности, доктори на медицина, стоматолози, мед. сестри и др. здравствени работници со ВСС (колеџ диплома) и др;
  • Филозофскиот факултет: - дипл. психолози; специјализанти и специјалисти по психологија; дипл. социјални работници; специјализанти или специјалисти по социјална работа во здравство; социолози; дипл. педагози; дипл. Дефектолози; наставници и др.
  • Факултетот за политички науки: новинари, политиколози (прва година од едукацијата)
  • Правен факултет (прва година од едукацијата)
  • Факултет за верски науки и др. хумани студии (прва година од едукацијата)
Macedonian Albanian Bulgarian Croatian Czech Dutch English French German Greek Hungarian Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
DR. MONY ELCAIM 10 Септември 2012, 16.50
DR. MONY ELCAIM
EDITH GOLDBETER MERINFELD, 08 Септември 2012, 13.22
EDITH GOLDBETER MERINFELD,
Kyriaki Polychroni 08 Септември 2012, 12.46
 Kyriaki Polychroni
Известување 17 Април 2012, 13.00
Известување
Почитувани, Со особена чест и задоволство ве информираме дека Институтот за брак, семејство и
ИНФОРМАЦИЈА 06 Април 2012, 16.38
ИНФОРМАЦИЈА