Кој ја води едукацијата?

Печати PDF

Едукативната програма ја организира и води Прим. Д-р Славица Гајдаѕис-Кнежевиќ, психијатар, семеен и системски психитерапевт, тренер/едукатор и супервизор 

МАСТЕР ТРЕНЕРИ/ЕДУКАТОРИ:

  •  Прим. Др. Славица Гајдаѕис- Кнежевиќ 
  •  Проф Др. Марија Ралева, ПхД, психијатар, семеен и системски психотерапевт, едукатор и супервизор
  • Проф Диана Белевска, ПхД кл. психолог, Гешталт психотерапевт, семеен и системски психотерапевт, едукатор и супервизор
  • Натка Пачоска Клинички психолог, Гешталт, семеен и системски психотерапевт.

Во едукацијата учествуваат поканети тренери/едукатори од областа на семејната и системска психотерапија од Србија (Доц. Др. Невенка-Чаловска Херцог, Десанка Нагулиќ, Јелена Милиќевиќ, Радмила Вулиќ Бојовиќ ) и од другите европски школи; како и од другите психотерапевтски школи и правци во Македонија:

Станислав Петковски,
Емилија
Стоименова,
Билјана
Копрова,
Марцикиќ
Александар и др.

Macedonian Albanian Bulgarian Croatian Czech Dutch English French German Greek Hungarian Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
DR. MONY ELCAIM 10 Септември 2012, 16.50
DR. MONY ELCAIM
EDITH GOLDBETER MERINFELD, 08 Септември 2012, 13.22
EDITH GOLDBETER MERINFELD,
Kyriaki Polychroni 08 Септември 2012, 12.46
 Kyriaki Polychroni
Известување 17 Април 2012, 13.00
Известување
Почитувани, Со особена чест и задоволство ве информираме дека Институтот за брак, семејство и
ИНФОРМАЦИЈА 06 Април 2012, 16.38
ИНФОРМАЦИЈА