Што треба да направите ако сте заинтересирани за едукација од семејна и системска психотерапија?

Печати PDF

Јавете се на адресата на Институтот (е-маил, факс, телефон)!

Пред почетокот на едукацијата секој заинтересиран едукант треба да достави

  •  биографија,
  •  писмо за мотивација и
  • диплома за највисоко завршено образование.

Индивидуално интервју, со димензија на проценка, претстои со секој кандидат ед укант.

Macedonian Albanian Bulgarian Croatian Czech Dutch English French German Greek Hungarian Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
DR. MONY ELCAIM 10 Септември 2012, 16.50
DR. MONY ELCAIM
EDITH GOLDBETER MERINFELD, 08 Септември 2012, 13.22
EDITH GOLDBETER MERINFELD,
Kyriaki Polychroni 08 Септември 2012, 12.46
 Kyriaki Polychroni
Известување 17 Април 2012, 13.00
Известување
Почитувани, Со особена чест и задоволство ве информираме дека Институтот за брак, семејство и
ИНФОРМАЦИЈА 06 Април 2012, 16.38
ИНФОРМАЦИЈА