Општи информации

Печати PDF

Програмата за едукација од семејна и системска психотерапија се реализира во согласност со стандардите на ЕАП (Европска асоцијација за психотерапија) и ЕФТА-ТИЦ ( Комора на Тренинг Институти при Европска асоцијација за семејна терапија) и во иднина создава можност за добивање на национален и ЕАП сертификат.

Оптимален број едуканти во секоја група изнесува 12-16 члена.

Со цел да се воспостави континуиран едукативен процес групите се од затворен тип.

Macedonian Albanian Bulgarian Croatian Czech Dutch English French German Greek Hungarian Italian Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Turkish Ukrainian
DR. MONY ELCAIM 10 Септември 2012, 16.50
DR. MONY ELCAIM
EDITH GOLDBETER MERINFELD, 08 Септември 2012, 13.22
EDITH GOLDBETER MERINFELD,
Kyriaki Polychroni 08 Септември 2012, 12.46
 Kyriaki Polychroni
Известување 17 Април 2012, 13.00
Известување
Почитувани, Со особена чест и задоволство ве информираме дека Институтот за брак, семејство и
ИНФОРМАЦИЈА 06 Април 2012, 16.38
ИНФОРМАЦИЈА